Sinds 1992

Artelux brengt al sinds 1992 sfeer in huis. Onze kracht zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Ontwerp en ontwikkeling van onze producten vindt plaats op Nederlandse bodem.

Onze collectie

Onze collectie is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk, elegant en uitgesproken met onverwachte details, verrassende contrasten en aandacht voor transparantie en kleuren. Maar wat onze producten écht sterk maakt? Dat is aandacht! Artelux heeft oog voor detail.

Bekijk onze collectie

De missie

Onze missie is helder: kwalitatieve gordijnstoffen maken voor iedereen die sfeer in het interieur even belangrijk vindt als functionaliteit. We spelen in op hedendaagse trends en kunnen snel reageren op vragen uit de markt.

Voelbare trots

Meer dan 150 toegewijde medewerkers steken hun ziel en zaligheid in onze producten. Iedere dag opnieuw. Mensen die trots zijn op elke meter die de fabriek uit gaat. Trots die voelbaar is tot in de diepste vezels van onze organisatie. Ook dat is Artelux.

Voelbare trots bij elke meter

Vragen? Neem contact op met ons

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.