Duurzaam tot in de vezel

Artelux is een product van Artex BV, onderdeel van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche.

Maatschappelijk verantwoord

Artelux streeft ernaar een verantwoordelijke fabrikant, klant, werkgever, verkoper en buur te zijn. Alles wat we doen, is ontworpen om onze onderneming en het bedrijf van onze klanten te laten groeien en bij te dragen aan een duurzamere wereld. We moedigen onze werknemers, onze klanten en onze partners actief aan deel te nemen aan initiatieven die het milieu ondersteunen.

ISO 14001 gecertificeerd

Artelux is officieel ISO 14001 gecertificeerd. Een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Artelux stelt zich daarmee ten doel om milieurisico’s van bedrijfsvoering te beheersen en zelfs te verminderen.

Artelux vermindert milieubelasting

Artelux werkt systematisch aan de vermindering van milieubelasting. Dit heeft zijn weerslag op de geleverde producten en diensten. Als gecertificeerde organisatie blijven we zoeken naar mogelijkheden om de milieubelasting van de producten zelf (bijv. energieverbruik, materiaalgebruik) als ook van het productieproces te verminderen.

In het verlengde van ISO 14001 werkt Artelux behalve aan duurzame processen ook aan duurzame producten.

Artex heeft MVO tot een volwaardige activiteit binnen haar organisatie gemaakt. Benieuwd naar het beleid en de ontwikkelingen van Artelux en Artex in relatie tot MVO, klik hier voor meer informatie.

Overige vragen? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.