Geluiddempende en akoestische gordijnen

Heb je er weleens bij stilgestaan dat gordijnen een bredere functie hebben dan alleen het sfeervol aankleden van een ruimte? Gordijnen brengen tegelijk een geluiddempend effect met zich mee. Artelux vertelt je graag meer over akoestische gordijnen.

Bekijk hier onze collectie

Stijvol en functioneel

Artelux gordijnen dragen op een positieve manier bij aan zowel het gehoor- als comfort niveau in huis of op kantoor. Akoestiek speelt een cruciale rol in onze leefomgeving, waar geluiden van diverse bronnen ons dagelijks leven doordringen. Om de nadelige effecten van achtergrondgeluid op ons welzijn te verminderen, is aandacht voor gordijnen een effectieve oplossing. Gordijnen hebben een geluidsabsorberende werking, waardoor ze ideaal zijn om storende geluiden te dempen en de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Artelux heeft diverse dichte stoffen in collectie die een esthetische en functionele oplossing bieden als het gaat om geluid.

Maak een afspraak en laat je adviseren

Heb je advies nodig bij je keuze in raamdecoratie in relatie tot akoestiek? Maak een afspraak bij een Artelux specialist en laat je adviseren. Met Artelux kom je thuis en wij denken graag mee als het gaat om comfort en welzijn, en dan ook nog in stijl met een snufje elegantie! Stijlvol en functioneel, dat is het uitgangspunt.