Gordijnen voor in de werkkamer, bepalend voor jouw productiviteit

Thuiswerken wordt met de dag populairder. De voordelen zoals minder afleiding en geen reistijd, worden door steeds meer mensen omarmd. Een prettige werkkamer waarin je je thuis voelt en optimaal geconcentreerd kunt werken biedt uitkomst. De keuze in gordijnen voor de werkkamer is daarbij essentieel.

Een prettig binnenklimaat

Niet alleen dienen gordijnen in de werkkamer ter verfraaiing van je vaste thuiswerkplek, ze dragen ook bij aan een aangenaam binnenklimaat, wat de arbeidsproductiviteit ten goede komt. En dat leggen we graag aan je uit!

Goed advies

Om te beginnen moet je weten dat licht dat in contact komt met raambekleding kan worden doorgelaten, geabsorbeerd of gereflecteerd. Hetzelfde geldt voor warmtestraling, afhankelijk van de kleur, dikte, openheid en glans van het materiaal. Artelux heeft de juiste kennis in huis om jou hierin optimaal te adviseren als het gaat om gordijnen voor de werkkamer.

Arbeidsproductiviteit omhoog

Betere concentratie, minder ziekteverzuim en een grotere productiviteit; en wat dacht je van de energiebesparing die gordijnen met zich mee kan brengen? Hinderlijk licht maakt geen kans, en ook om inkijk hoef jij je geen zorgen te maken met gordijnen voor de werkkamer van Artelux. Daarbij blijft de warmte van invallend zonlicht zoveel mogelijk buiten. De tijdloze gordijnstoffen van Artelux zorgen voor getemperd daglicht, waardoor jij je met een rustige blik op je beeldscherm kunt focussen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat voldoende daglicht zonder hinderlijke schittering een productiviteitsverhoging van 4% oplevert! Met andere woorden: gordijnen voor de werkkamer zijn functioneler dan je denkt.

Functionele gordijnen

Kijkt jouw werkkamer uit op de tuin of bijvoorbeeld de hal of overloop? Dan kunnen we ons voorstellen dat je je werkplek graag afsluit ter bevordering van de concentratie. Vind je het belangrijk dat je contact blijf houden met buiten en de zon kunt zien schijnen? Dan bieden transparante gordijnen voor de werkkamer uitkomst.

Stijlvolle gordijnen

Genoeg over functionaliteit! Thuis werken, betekent ook dat je je thuis mag voelen, en daar draagt Artelux graag aan bij met tijdloze en elegante gordijnen voor de werkkamer. Artelux biedt een tijdloze collectie gordijnstoffen met een breed kleurenpakket. Vouwgordijnen en gordijnen van duurzame kwaliteit; daar staan we voor. Laat je inspireren door onze natuurlijke gordijnstoffen met elegante dessins.

Bekijk alle gordijnen

Ook in de werkkamer voel jij je thuis

Met andere woorden: zelfs de meest doorsnee werkkamer wordt een sfeervolle plek met tijdloze en subtiele gordijnen voor de werkkamer.

Kom thuis… en werk nog even verder.

Artelux.