De sfeervolste gordijnen voor de slaapkamer

Niet is fijner dan na een intensieve dag neerploffen op je bed. Al is het maar om een half uurtje bij te tanken of even weg te doezelen. De veelzijdige collectie van Artelux biedt allerlei opties voor de meest elegante en stijlvolle gordijnen voor de slaapkamer.

Bekijk het aanbod

Een prettig thuisgevoel

Nergens in huis zijn gordijnen zo onmisbaar als in de slaapkamer. Gordijnen dragen bij aan een goede nachtrust en een fijn thuisgevoel. Ook de sfeer in de slaapkamer is allesbepalend voor jouw gemoedsrust. Artelux geeft je tips om jouw slaapvertrek om te toveren tot een sereen paradijs met behulp van sfeervolle gordijnen voor de slaapkamer. 

Een modische finishing touch

Natuurlijk is het essentieel om ongestoord te kunnen slapen, vrij van inkijk en hinderlijk daglicht. Voor een optimale slaapomgeving is het van belang dat deze rust uitstraalt. Of je nu voorkeur hebt voor klassiek, landelijk of modern, Artelux biedt voor iedere stijl een naadloze oplossing. Ga je voor layering en combineer je diverse lagen raambekleding? Liever een verduisterende stof die met één laag afsluit? Ontvang advies over de beste oplossing voor jou.

Sfeervolle en tegelijk verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen voor de slaapkamer bieden uitkomst als je niet gestoord wilt worden door de vroege lentezon of een straatlantaarn die pal voor je woning staat. Een gewone gordijnstof laten voeren met een verduisterende voeringstof behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Gevoerde gordijnen voor de slaapkamer hebben een wat steviger uiterlijk, wat voor een knus gevoel zorgt. Wil je de hoogte van je slaapkamer accentueren? Kies dan voor langere gordijnen die op de grond hangen. Dit geeft de slaapkamer ook meteen een meer luxueuze uitstraling.

De juiste kleurkeuze 

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. En dat is niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Qua kleuren voor gordijnen voor de slaapkamer raden we je aan om te kiezen voor zachte, natuurlijke nuances of pasteltinten. Artelux verrast je met een kleurenpallet dat bestaat uit een eindeloos aantal natuurlijke kleuren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met kalme tinten en gordijnen voor de slaapkamer gemiddeld het langst en best slapen. Daar teken je toch voor? Eén ding is zeker: Artelux gordijnen komen in iedere slaapkamer tot hun recht.

Kom thuis en slaap lekker. 
Artelux.