De allermooiste gordijnen voor de woonkamer

Thuiskomen doe je met Artelux. We hebben een prachtige collectie gordijnen, zelf ontworpen en klaar om geheel op maat jouw woonkamer te sieren. Je keuze voor goede raambekleding is afhankelijk van persoonlijke smaak. Ons aanbod in materialen, kleuren en stijlen is riant. En we kunnen niet wachten om jou te inspireren met de mooiste gordijnen voor de woonkamer.

Ontdek onze kwaliteitsstoffen

Tips voor stijlvolle gordijnen voor de woonkamer

Hou je ook van het natuurlijke karakter van linnen? Val je voor velours en zacht? Of laat je je verleiden door trendkleuren? Voor jou, van Artelux gordijnen voor de woonkamer: handige tips om tot jouw ideale gordijnkeuze te komen.

Luxe van linnen gordijnen

Linnen gordijnen voor de woonkamer ogen niet alleen luxe en tijdloos, ze zijn ook ontzettend sterk dankzij hun stevige en natuurlijke structuur. Linnen doet het goed in bijna ieder interieur, dus grote kans dat het jouwe er ook van opfleurt. Denk aan subtiele vouwgordijnen, kamerhoge sfeermakers, landelijke in-betweens, en andere gordijnen voor de woonkamer. Ga je voor een natuurlijke uni kleur of durf jij te kiezen voor een stijlvol dessin gedrukt op een mooi linnen gordijn? Bij Artelux houden we je niet tegen! Heb jij de prachtige poeder trendkleur al gespot?

Interieur trendkleuren

Nu we het toch over kleuren hebben, kunnen we je net zo goed meenemen in alle andere subtiele tinten die Artelux met liefde voor je geselecteerd heeft. Wil je ook een sfeervolle woonkamer creëren? Dan heb jij even geluk, want wij hebben de sfeervolste gordijnen voor jouw woonkamer! Poedertinten zijn echte trendkleuren, en dan het liefst zo zacht en bleek mogelijk. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Artelux biedt jou zoveel keuze in gordijnen voor de woonkamer dat je bijna een extra raam in je huis zou laten maken. Betonnen muur? Moet jij eens opletten wat er gebeurt als er een zachtroze gordijnstof langs drapeert: het contrast van stoer en lieflijk gaat aan niemand zomaar voorbij. Voor gordijnen voor de woonkamer moet je bij Artelux zijn.

Royal touch dankzij velours gordijnen

Subtiel een beetje elegantie toevoegen? Artelux denkt met je mee en presenteert: velours gordijnen voor de woonkamer. Chic dat ze zijn! Velours is romantisch, luxe en heerlijk soft tegelijk. Als decoratieve meubelstof zijn we al wat langer gewend aan velours, maar de stof is upcoming als het gaat om rijke gordijnen voor de woonkamer. Ook functioneel gezien zijn veloursgordijnen ideaal voor een goede akoestiek in je woonkamer. Kortom: Artelux gordijnen passen in ieder interieur. 

Kom thuis. Artelux.

Ontdek de perfecte gordijnen voor jouw woonkamer